VERKSTADSCHEF

Om jobbet

Vi söker nu

VERKSTADSCHEF

Till vår anläggning i Örebro.

Vi söker en ny chef till vår verkstad i Örebro. Vi etablerade oss i Örebro under 2011 och vi har en spännande resa framför oss och målet är att vi skall anses som den bästa verkstaden i Örebro på sikt.

Den vi söker skall ha ett driv och ett tydligt kundfokus samt ett utvecklat affärstänk. Erfarenhet från tidigare liknande roller är meriterande men viljan att utveckla och leda mot tydliga mål är viktigast. Att ha en aktiv dialog med våra kunder är centralt. Du kommer att ha helhetsansvar för driften vilket innebär personalansvar för vårt mekanikerteam samt för att administrationen på verkstaden flyter.

Du är välkommen med din ansökan till

Dag Hamelid

Mobil: 0760 296400

E-post: dag.hamelid@ststrailerservice.se
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Industri & Anläggning
Underkategori
Chefsbefattningar
Kontakt

Mejla eller ring Dag Hamelid, 0760 296400

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 nov

Om företaget

STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 18 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr och vår plan är att finnas på några orter till. Vi skall finnas där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service till en rimlig peng.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var