Vägarbetare till Hallsberg med omnejd

Om jobbet

Svevia är Sveriges ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet. Vår kärnverksamhet är att sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur samt nybyggnation. Nu har vi bestämt oss att satsa och söker dig som vill vara med på vår resa.

Tjänsten: Som vägarbetare hos oss blir du en viktig del av teamet med driftrelaterade arbetsuppgifter samt mindre mark- och anläggningsjobb. Tjänsten kräver vissa IT-kunskaper. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer: Du har minst gymnasiekompetens som utbildningsbakgrund och jobbar idag med drift-/skötseluppdrag, anläggningsverksamhet eller liknande arbetsuppgifter. Du kan branschen och vet vad det innebär att bygga hållbara lösningar. Du är en självgående, nytänkande person som drivs av utmaningar i arbetet och en vilja att lära och utvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som god samarbetsförmåga.

B- & C-körkort är ett krav och YKB en merit.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och utvecklande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Sök tjänsten via länken "Sök tjänsten". Sista ansökningsdag är 2016-10-31, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till platschef Rebecka Magnusson, tfn 010-4581479 eller mejl, rebecka.magnusson@svevia.se. Fackliga företrädare nås via vår växel, tfn 08-4041000.

Säljsamtal rörande annonserings- och rekryteringstjänster undanbedes.
Jobbfakta
Ort
Hallsberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.