Underhållsplanerare till Maintpartner med placering på Åbyverket Örebro

Om jobbet

Här får du chansen att jobba med långsiktig underhållsplanering på strategisk nivå i en utmanande roll med mycket eget ansvar där du har chansen att bli hjälte.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Maintpartners räkning en underhållsplanerare för arbete hos Maintpartners mycket viktiga kund EON i Örebro. Tjänsten är helt nytillsatt och syftar till att optimera samt ha en långsiktig planeringshorisont på Åbyverket i Örebro. I den här rollen kommer du arbeta mycket tätt med kunden samt även ha din arbetsplats på Åbyverket.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Maintpartners önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Maintpartner.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du arbeta med den långsiktiga strategiska underhållsplaneringen för hela Åbyverket vilket innefattar såväl månads- som årsplanering. Arbetet görs i affärssystemen SAP & Flow. Du kommer planera underhållsjobb som utförs av Maintpartner men även andra underentreprenörer vilket innebär mycket kontakter med andra aktörer. Kontakter med olika funktioner inom EON sker dagligen beredare, underhållsingenjörer och driftpersonal.

Du kommer:
 • Upprätta månads- och årsplanering utifrån ett ekonomiskt och affärskritiskt perspektiv
 • Genom långsiktig planering säkerställa minimalt antal driftstopp
 • Jobba med förebyggande underhåll
 • Ha en koordinerande funktion med stora kontaktytor
Tjänsten passar dig som söker en ansvarsfylld roll där du har möjlighet att påverka i ett större sammanhang. Eftersom tjänsten är nyinrättad kommer ditt arbete och insatser resultera i en effektivare underhållsprocess. Här finns alla möjligheter att bygga ett omfattande nätverk och samtidigt bli hjälte!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning på universitet alternativt skaffat dig motsvarande kunskap genom flerårig erfarenhet. Du har minst 5 års erfarenhet ifrån industrin varav ett par år i planerande roll där du hunnit med en hel årscykel. Vi tror att du har arbetat som underhållsplanerare, produktionsplanerare eller kanske beredare.

Specifikt efterfrågad kompetens:
 • Erfarenhet av planerade arbete inom industri/energi
 • B-körkort
 • Mycket god svenska i tal och skrift då detta används dagligen i arbetet.
 • Det är meriterande om du har arbetat i SAP och/eller Flow.
Som person är du självgående och har förmågan att driva dina egna processer liksom leverera i enlighet med uppsatta deadlines. Din strukturella förmåga är mycket avgörande och du behöver därför ha förmågan att planera, organisera liksom prioritera ditt och andras arbete. Att du är van att samarbeta med andra människor för att nå uppsatta mål ser vi som en självklarhet.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, dagtid med flex
 • Lön: Individuell lönesättning, fast månadslön
 • Placering: Örebro, Åbyverket
 • Kontaktuppgifter: Oskar Bernling, 070-414 30 68
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Maintpartner är en leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Man ansvarar för att hålla kundernas produktion igång på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt genom att tillhandahålla anpassade tjänster inom industrin och den offentliga sektorn.

Vi har flera årtiondens erfarenhet av drift och underhåll av kraftverk, av olika projekt och underhåll under driftstopp, samt av drift och underhåll av fjärrvärme- och fjärrkylnät. Som projekt har vi bl.a. genomfört modernisering av elsystemen och systemen för bränslehantering i kraftverk