Truckförare på deltid sökes omgående!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du truckkort och kan jobba 2-3 eftermiddagar i veckan? Då är detta jobbet för dig.
Är du en ansvarstagande och flexibel och på jakt efter ett extrajobb där du får köra truck? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker dig som vill arbeta extra som konsult med truckkörning. Vår kund är ett logistikföretag som kör inrikestrafik till en annan stor leverantör inom logistiktjänster. De behöver en ansvarstagande truckförare som förstärkning.

Dina arbetsuppgifter innebär att du är ansvarig för att lasta lastbilar med gods. Du kommer att ingå i en pool med ytterligare en konsult där ni delar på passen varje vecka, och även täcker upp för varandra vid eventuell sjukdom. Behovet är måndag till fredag och du ska kunna arbeta 2-3 dagar/veckan, men även vara flexibel utöver det. Arbetstiden är mån-fre 15-21 och det är meriterande om du har mycket fristudier eller kanske studerar på distans. Vi lägger även stor vikt vid personligheten för denna tjänst.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Vi ser långsiktigt på din anställning och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som: - Är studerande på minst 50 % eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Detta är ett krav och vi kan inte gå vidare med sökande som ej uppfyller det. - Innehar truckkort med lägst behörighet A1-4. Du förväntas vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Du kommer att ingå i en pool med en konsult till där ni delar på passen varje vecka och täcker upp för varandra vid eventuell sjukdom. Vidare är du en god lagspelare, noggrann i det arbete du utför. Det är meriterande om du har arbetat på lager och med truckkörning tidigare. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande intervjuer och urval.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!