Truckförare och lagerpersonal till Elektroskandia

Om jobbet

Vi söker ytterligare lagerpersonal/truckförare på heltid för ett långsiktigt uppdrag på Elektroskandia!

Om arbetet
Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist. Elektroskandia äger exempelvis Cylindavarumärket som erbjuder den svenska marknaden ett komplett sortiment vitvaror.
I Örebro finns Elektroskandias centrallager och Elektroskandias verksamhet kommer under våren att flyttas till nya lokaler. Adecco har tidigare tillsatt personal för att stärka upp Elektroskandias personalstyrka under förflyttningen, nu behövs ytterligare lagerpersonal.
Beroende av vilken avdelning du kommer till ser dina dagar lite olika ut. Som lagerarbetare kan dina uppgifter bestå av:
  • lossa ankommande gods
  • Plock och pack
  • ankomstrapportera, märka upp och lägga in gods i rätt plockfack
  • expediera gods enligt plocklista och att ställa det på rätt uppställningsyta
  • lasta gods på lastbilar inom angiven tid
  • truckkörning
Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter och är en del av ett glatt gäng lagspelare. Trucktyper som förekommer på arbetsplatsen är exempelvis ledstaplare, motvikt, skjutstativ och fyrvägstruck (A2, B1, B3, B6). Hjullastare kan bli aktuellt att köra på lång sikt. Arbetstiderna är antingen dagtid eller tvåskift som det ser ut i dag.

Om dig
Är du trygg i dig själv, är noggrann och har lätt att få kontakt med andra? Har du lätt att lära dig nya arbetsuppgifter? Då har du personligheten som gör att du kommer att trivas här!

Viktigt för tjänsten är:
  • truckkort A 1-4, B 1-4
  • truckkort enligt TLP10, eller förnyad teori vid äldre kort än 5 år
  • God svenska i tal och skrift
  • Meriterande att även ha behörigheterna B 5 och 6 samt C2 och D1.
Vänligen ange i ditt CV vilka behörigheter som du har, och om du har seriösa planer på att utöka behörigheterna i närtid. Det kommer att finnas möjlighet att få ett förmånligt pris på utbildning via Adecco inom kort. Det är meriterande att ha körkort och tillgång till bil.

Om anställningen
Detta är ett uppdrag där du blir anställd av Adecco och arbetar på uppdrag hos vår uppdragsgivare.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju/gruppintervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Fällgren på jessica.fallgren@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.