Truckförare för heltidsvikariat sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vi söker dig som har truckkort och kan jobba på heltid. Vår kund är ett välkänt företag inom detaljhandeln och på deras lager i Örebro behöver de nu förstärkning.
Det här är jobbet för dig som är en noggrann lagspelare som vill jobba inom lager. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att plocka varor med truck och packa ordrar. Tjänsten kommer att tillsättas inom kort och är ett vikariat på 100% fram till augusti 2017, med chans till förlängning.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Vi ser långsiktigt på din anställning och tjänsterna tillsätts så snart vi hittat rätt personer.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som: - är minst 20 år - innehar truckkort med lägst behörighet A1 och A2. Vidare är du en god lagspelare, noggrann i det arbete du utför. Det är meriterande om du har arbetat på lager och med truckkörning tidigare. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande intervjuer och urval.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!