Transportsäljare

Om jobbet

Green Cargo är ett transport- och logistikföretag som erbjuder transporter märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Vi kör ca 400 godståg varje dag, erbjuder lastbilstransporter samt intermodala dörr-till-dörr-lösningar. Med internationella partners täcker vi hela Europa. Green Cargo ägs av svenska staten.

Vi finns på ca 100 orter i Sverige, har drygt 2 000 anställda och en årsomsättning på ca 4 miljarder SEK. Green Cargo är inne i ett expansivt skede med målet att kraftigt höja vår omsättning under de kommande åren.

Nu söker vi Säljare till vår nya Försäljningsorganisation

Green
Cargo har gått in i en tillväxtfas. Vi ska växa kraftigt de kommande åren och öka vår omsättning och ska utöka vår Försäljningsorganisation med nya kollegor inom våra branscher: Handel & Logistik, Skog och Stål/Kemi. Placeringsorterna är
Malmö, Göteborg, Hallsberg eller Solna. Det viktigaste är att du är rätt person för någon av tjänsterna.

Arbetsuppgifter
Som
säljare har du huvudansvar för att bedriva försäljningsarbetet gentemot både befintliga och nya kunder inom respektive bransch. Du utvecklar kunskap om kunderna och i sin tur deras kunder för att identifiera förbättringspotentialer och nya affärsmöjligheter. Du vårdar och utvecklar kundrelationer med målet att förhandla och sluta avtal. Du tar fram förslag till produktutvecklingsidé då befintligt produktutbud inte tillfredsställer kundens behov. Det handlar om att skapa värde i slutändan.

Resor
förekommer i tjänsten.

Din profil
Vi
söker dig som har erfarenhet av försäljning inom transport- och logistikbranschen. Det är meriterande om du har någon utbildning inom logistik och/eller ekonomi.

Du
är initiativtagande, kreativ, självgående och genom din lyhördhet och prestigelösa inställning har du förmågan att på ett naturligt sätt skapa engagemang och långsiktiga relationer med både dina kunder och kollegor. Du vet att hög aktivitet ute hos kund ger resultat och du har ett stort affärssinne. Du är strukturerad, analytisk och noggrann och driver dina projekt målmedvetet till förhandling och avslut.

Tjänsten
kräver att du har goda IT kunskaper. Du har en hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift, du presenterar och kommunicerar med personlig trovärdighet. Du har mycket goda kunskaper både i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Du har B körkort.

Känner
du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen in med din ansökan.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta deras Rekryteringskonsult Marie Gummerus på 070 657 80 74 alternativt maila henne på marie.gummerus@saljpoolen.seVälkommen med din ansökan!

Sökord: transport, transportsäljare, fältsäljare, utesäljare, logistik, handel, KAM, säljare
Jobbfakta
Ort
Hallsberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!