Transportplanerare till Ragnsells

Om jobbet

Vill du arbeta med transport och spedition? Trivs du med att ge service till kunder och arbeta i ett högt tempo? Nu har vi ett spännande uppdrag för dig som har erfarenhet inom transport och logistik.

Om tjänsten
Ragnsells är ett välkänt företag inom återvinning som har stort fokus på miljöfrågor. Som transportplanerare kommer du bl.a. att ansvara för planeringen av insamlings- eller avsättningstransporter i regionen. Du kommer även att planera och organisera inkommande kunduppdrag och se till att resurserna används optimalt.
Din roll innebär daglig kontakt med arbetsledare, kundtjänst, logistiker och lokala fordons- och/eller utrustningsansvariga. Utöver ovan nämnda uppgifter tillkommer:
  • Hantera rutter och inkommande kunduppdrag
  • Omplanering av ej utfört uppdrag
  • Ansvara för kvittering av arbetsordrar
Om dig
Du som har gymnasie- eller lägre högskoleutbildning, med inriktning mot teknik eller logistik kommer att trivas på detta uppdrag. Har du dessutom stor erfarenhet av transportstyrning och logistikarbete kommer du snabbt in i rollen som transportplanerare. Det är meriterande om du har kunskaper om transport- och återvinningsbranschen samt är van vid att arbeta målstyrt. Att arbeta i olika IT-system är inget problem för dig och du har god förståelse för transportplaneringens påverkan på företagets ekonomi.

Som person är du resultatorienterad och bra på att prioritera. Ditt lösningsinriktade förhållningssätt och din analytiska förmåga hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du drivs av att skapa och bibehålla goda kontakter, både internt på företaget men även med externa kunder. Vidare har du ett stort intresse för miljöfrågor.

Om anställningen
Det här är ett uppdrag med tillsättning omgående och du blir anställd som konsult i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervjun får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Fällgren på: 019-7607110, eller jessica.fallgren@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Administration & Ledning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.