Transportplanerare till Örebro

Om jobbet

Vill du ansvara för transporter och logistik till ett framgångsrikt företag i Örebro?

Du kommer att arbeta i ett mindre team där ni ansvarar för alla transporter både nationellt och internationellt. Tjänsten börjar som ett längre konsultuppdrag och med stora möjligheter till anställning hos vår kund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta hos vår kund som erbjuder stora karriärs- och utvecklingsmöjligheter. I tjänsten ingår att vara delaktig i utveckling av processer och arbetssätt.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Daglig kontakt med såväl interna och externa kontakter och framför allt våra partners gällande transporter.
  • Följa upp kapaciteter och volymer.
  • Bokning och planering av transporter.
  • Delaktig i förbättringsarbetet gällande transporter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i ett mindre team med starkt kundfokus.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat i något större affärssystem, t ex SAP. Du har goda kunskaper både i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du en problemlösare som trivs att använda din kreativitet. Då vi har ett starkt kundfokus är du serviceinriktad. Givetvis är du stresstålig då det periodvis är en hög arbetsbelastning.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Maria Tedsjö, 0709764895

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.