Transportledare till Hector Rail

Om jobbet

Drömmer du om att få arbeta i ett expanderande företag där du har alla möjligheter att växa i din roll? Har du läst logistik eller har du erfarenhet av logistikbranschen? Vi söker en vass transportledare som inte är rädd för att byta spår och tänka utanför boxen när det verkligen behövs! Är du vår nya transportledare så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Det rör på sig på Hector Rail, företaget expanderar och intern personal utvecklas vidare inom företaget. Därför söker Academic Work transportledare på heltid till deras team i Hallsberg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hector rails önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hector Rail. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som transportledare kommer du att hantera ärenden där tåg, personal eller rälsändringar innebär att en tågtransport inte kan följa sin orginalplan. Du kommer att arbeta proaktivt för att se till att transporterna kommer fram till kund i tid trots störningar. Det kan handla om att planera om färden ifall ordinarie räls gått sönder eller att kalla in personal om ordinare lokförare blivit sjuk. Du kommer att sköta transporter, bekämpa störningar och lösa dagliga problem som uppstår i arbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Ha en överblick över nuvarande och kommande transport.
 • Kontinuerligt dokumentera alla ändringar ifrån normalläget.
 • Ta fram och verkställa lösningar vid avvikelser i den dagliga driften.
 • På det mest ekonomiska och optimala sättet leverera tågen.
 • Skapa bra relationer med interna och externa kunder.
Tjänsten innebär skiftarbete så Hector Rails transporter sker dygnet runt.

Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning inom logistik alternativt arbetslivserfarenhet av logistikbranschen.
 • Talar flytande svenska och engelska
 • Har goda kunskaper inom Microsoft Office
Det är meriterande om du:
 • Talar tyska, danska eller norska.
 • Har erfarenhet av järnvägsbranschen.
 • Har erfarenhet av styrning inom transport eller logistikbranschen.
Som person är du stresstålig, strukturerad och kan ta människor på rätt sätt. Vi ser att du som söker har lätt för att se den röda tråden genom ditt arbete samt att du bli glad av utmaningar och motiveras av att det händer saker på jobbet. Du måste ha skinn på näsan och våga fatta beslut utifrån den information du har, med hänsyn till kundernas och Hector Rails bästa.

Vi ser att du som söker är positiv, trygg och samtidigt tydlig i din kommunikation både internt och externt. Vill du arbeta med ett team som har riktigt kul på jobbet och där man stöttar varandra i alla lägen så ska du skicka in din ansökan redan idag.
 • Start: Omgående med hänsyn til uppsägningstid.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hallsberg
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Hallsberg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Hector Rail