Träarbetare och betongarbetare sökes i Örebro!

NCC · Bygg & Hantverk · 2 jan

Om jobbet

Yrkesarbetare till Building i Örebro

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Vi behöver nu förstärka gruppen med Yrkesarbetare då vi har många nya stora och spännande projekt som börjar runt årsskiftet. Tjänsten är placerad i Örebro men arbeten kan ske över närliggande geografier.

Rollen hos oss, Som yrkesarbetare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens.

Dina erfarenheter, Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare eller betongarbetare och dig lärling som har inriktning trä eller betong. Körkort är ett krav för anställning.

Dina egenskaper, Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information, Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning. Stationeringsort är Örebro men arbeten kan ske vid intilliggande län.

Vi erbjuder, Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt,

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta Jaqueline Kristersson, 072 570 65 80.
Jobbfakta
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.