TNG söker en operativ inköpare för omedelbar tillsättning

Om jobbet

TNG Tech söker en operativ inköpare med omedelbar tillsättning till vår kund i Örebro

TNG Tech söker för kunds räkning en operativ inköpare, start omgående. Det är ett hyruppdrag med goda möjligheter till anställning hos kunden.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund som befinner sig i ett expansivt skede söker just nu en operativ inköpare till deras verksamhet i Örebro.

Dina framtida arbetsuppgifter

Några av dina dagliga arbetsuppgifter kan vara:
  • Lagerstyrning
  • Hantera reklamationer
  • Leveransbevakning
  • Lageroptimering
  • Upprätta och distribuera inköpsorder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta nära leverantörer och kunder och hantera varierande arbetsuppgifter. Du kommer arbeta mycket självständigt.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av inköp, logistik och materialstyrning. Vi ser gärna att du har en akademisk examen med inriktning mot inköp och logistik. Du ska vara van att arbeta i många system och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Pär Johansson, 070-3500307

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.