TNG söker en löneadministratör till kund i Örebro

TNG Group AB · Ekonomi · 21 dec

Om jobbet

Nu rekryterar TNG för kunds räkning en löneadministratör till Örebro, start omgående.

TNG söker för vår kunds räkning en löneadministratör till deras kontor i Örebro. Det är ett rekryteringsuppdrag - du blir anställd direkt hos vår kund - och startar omgående (gärna inom en månad). Företaget är verksamma inom vård och omsorg.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Företaget växer just nu och behöver utöka med en löneadministratör. Du kommer hantera löner för cirka 400 anställda. Kunden erbjuder dig en varierande arbetsmiljö och du kommer ha möjlighet att växa och ta mycket eget ansvar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Tjänsten innebära att du är delaktig i hela löneprocessen vilket bland annat även innefattar:
  • Registreringar
  • Avstämningar
  • Informationsinhämtning
  • Kontinuerlig kontakt med myndigheter
  • Pensionshantering
  • Semesterersättningar
  • Ledigheter
  • Reseräkningar med mera
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta tillsammans med andra löneadministratörer på ett snabbt växande företag. Det är korta beslutsvägar och det finns goda utvecklingsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst tre års arbetslivserfarenhet. Du tar gärna för dig, vill utvecklas och lära dig nytt. Det är viktigt att du tar stort eget ansvar och är noggrann samt systematisk.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Johan Skillstedt, 0768-696485

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.