Till vår butik i Örebro söker vi nu en driven butikssäljare

Om jobbet

Du kommer vara en stor del i den fortsatta utvecklingen inom försäljning av färg och puts till både proffs och konsument. Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

Som butikssäljare är du kundorienterad, ordningsam, driven samt att du har lång erfarenhet från färgförsäljning eller måleri/puts.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är fördelad mellan måndag - lördag.

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta butikschef Johan Davidsson, 0733-317814.

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt kuvert eller mail butikssäljare Örebro) senast den 17:e oktober med CV via e-post till karina.norrby@dawnordic.se eller som brev till:

DAW Nordic AB
att: Karina Norrby
Box 36115
400 13 Göteborg
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Mejla eller ring Johan Davidsson, 0733-317814

Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Caparol är en internationell färgexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Våra kunniga engagerade och motiverade medarbetare hjälper och vägleder också varje kund när de planerar sitt projekt.

Caparolgruppen är Europas tredje största färgföretag med en omsättning på 14 miljarder SEK och verksamhet i över 30 länder. Hos oss finns över 100 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. I Sverige ligger huvudkontor, produktion och lager i Göteborg. Med 19 egna butiker och ca 120 anställda i Sverige är vi idag den självklara partnern till både proffs och privatpersoner när det kommer till måleri.

Caparols framgång är starkt förknippat med motiverade, engagerade och kunniga medarbetare och du är hjärtligt välkommen att besöka den här sidan med jämna mellanrum för att se vilka tjänster vi har som kan passa dig.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var