Om jobbet

Centrics kund behöver utöka sitt team och söker därför dig som är effektiv, noggrann, kreativ och tycker att test är ett spännande område.
Teamet består av både juniora och seniora testare, som arbetar med flera olika typer av test. Teamet arbetar både med standardiserade tester och tester av användargränssnitt, mobil/webb osv. Nu behöver teamet utökas med en testare.

Arbetet innefattar bland annat:
  • Skriva testfall
  • Genomföra diverse tester
  • Kundkontakt
  • Vara med och på ett kreativt plan utforma test
Din profil
I rollen som testare är dina personliga egenskaper viktiga. För att lyckas i rollen behöver du identifiera dig som effektiv, noggrann och kreativ. Du behöver ha ett generellt teknikintresse, tycker att det är kul med ny teknik och har ett öga för detaljer.

Du är nyexad civilingenjör, systemvetare eller har gått en YH-utbildning inom test/utveckling. Certifiering inom test är meriterande.

Detta är en jättemöjlighet för dig som är i starten av din karriär och vill utvecklas inom test. Hos vår kund finns det seniora personer som du kan lära av, och du får komma in i ett sammanhang där man arbetar med väldigt intressanta produkter och bolag. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter!

Detta är en del i vår bemanningsverksamhet, där du blir anställd av oss på Centric, men arbetet sker i huvudsak på plats hos vår kund i Örebro. Det kan vara så att du får jobba på plats ute hos någon av deras kunder också.

Som konsult hos Centric är (förutom din tekniska kunskap), din sociala kompetens väldigt viktig. Vi är ett glatt och positivt företag och våra konsulter uppskattas högt av våra kunder. Det är därför viktigt att du trivs med att ha kontakt med människor och agerar professionellt i alla situationer.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med positiva och engagerade IT-filurer, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, test, testare, systemutveckling, konsult, IT-konsult, consultant, data, Örebro
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?