Telefonadministratör till Atlas Copco IT

Om jobbet

Är du en god administratör med ett starkt eget driv? Söker du ett långsiktigt arbete med frihet under ansvar? Nu söker vi dig för ett uppdrag på Atlas Copco, med start omgående.

Om tjänsten
Atlas Copcos produkter och tjänster omfattar kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, gruv- och anläggningsutrustning, eldrivna verktyg och monteringssystem. Kunderna finns nästan överallt i världen. Atlas Copcos huvudkontor ligger i Stockholm och har produktionsanläggningar i mer än 20 länder. Tillverkningen är huvudsakligen koncentrerad till Belgien, Sverige, Tyskland, USA, Indien och Kina.

I rollen som telefonadministratör sitter du i Örebro och det är din uppgift att stödja all intern personal i Sverige, gällande telefonifrågor. Du använder datorn och telefonen som redskap och har kontakt med kunder i ditt dagliga arbete. Exempel på arbetsuppgifter är bl.a. att:
  • Ta hand om ärenden som du öppnar via ärendeportalen
  • Administrering av abonnemang (genomföra ändringar, vara behjälplig vid uppstart och avslut, felsökning m.m.)
  • Inköp av hårdvara
  • Skapa guider och dokument
Om dig
Vi söker dig som känner dig bekväm med att arbeta webbaserat och som är serviceinriktad. Du har minst något års erfarenhet från arbetslivet och är en god administratör. Eftersom arbetet är varierat och du har olika uppgifter att ta hand om parallellt, är det viktigt att du är strukturerad och kan planera din arbetsdag självständigt.

Det här är ett jobb för dig som har god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och noggrann. Din positiva inställning och ditt lösningsinriktade förhållningssätt kommer att hjälpa dig att lyckas här!

Viktigt för tjänsten är:
  • Kunskaper i Officepaketet
  • God datavana
  • God engelska i tal och skrift
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Detta är ett uppdrag där du blir anställd av Adecco och arbetar på uppdrag hos vår uppdragsgivare.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervjun får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jessica Fällgren på: jessica.fallgren@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.