Teknisk projektledare till Örebro Kommun

Om jobbet

Till Projekteringsgruppen på Tekniska förvaltningen söker vi nu fem projektledare som ska arbeta med projekt inom VA-verksamheten.

Ditt jobb som projektledare blir att driva VA-projekt, vilket innebär spännande kontakter både internt tillsammans med stadsbyggnad och externt. I och med den expansiva fas staden befinner sig i kommer ditt arbete att påverka utvecklingen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Örebro är Sveriges sjunde största kommun och har cirka 142 000 invånare med 165 olika nationaliteter. Örebro växer så det knakar och 16 000 nya örebroare förväntas flytta in till 2023. Nu har du möjlighet att vara med och utveckla både dig själv och staden.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Upphandling
  • Planering
  • Projektledning
  • Uppföljning av ekonomi
  • Kvalitetskontroll
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som projektledare ska du driva och administrera byggprojekt. Du arbetar nära våra konsulter, entreprenörer och har även omfattande kontakter inom kommunen och med andra intressenter.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har civil- eller högskoleingenjörsutbildning eller annan utbildning och erfarenhet som bedöms som likvärdig, gärna inom VA-området. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom branschen med t ex projektledning, byggledning eller arbetsledning. Arbetet kräver att du har körkort med B-behörighet.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom VA-området, framtagande av förfrågningsunderlag som är AMA-baserat samt konsult- och entreprenadjuridik.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Eva Sahlin, 0768-72 92 51

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.