Tågövervakare till Green Cargo

Om jobbet

Jobbet som tågövervakare passar dig oavsett om du studerat logistik och vill få chansen att förankra dina teoretiska kunskaper i praktiken eller om du helt enkelt vill ha ett spännande och ansvarsfullt arbete.

Vi letar efter dig som är social, stresstålig, flexibel och har tillräckligt mycket skinn på näsan för att våga ta viktiga beslut!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Green Cargos räkning en konsult som vill arbeta som tågövervakare på kontoret i Hallsberg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Green Cargos önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Green Cargo.

Arbetsuppgifter

Som tågövervakare kommer du att arbeta med att övervaka alla Green Cargos tågtransporter i Sverige och i andra delar av Europa med fokus på vissa kunder. Du kommer till exempel att:
  • Skriva avvikelserapporter
  • Hantera växlingsplanering - hålla koll på och uppdatera status
  • Ta emot samtal från olika aktörer.
Du kommer att få lära dig allt från ax till limpa och tillsammans med dina kollegor, arbeta i företagets hjärta.

Vi söker dig som
  • Har gått färdigt gymnasiet med godkända betyg.
  • Du har upp till två års erfarenhet av serviceinriktat arbete så som kundtjänst, växel, ordermottagning eller support.
  • Om du inte bor på orten är B-körkort och tillgång till bil ett krav.
Det är meriterande om du:
  • Studerat på högskola eller universitet.
  • Har du studerat inom området logistik är detta meriterande, dock inget krav.
  • Du bör ha ledarskapsegenskaper då du kommer att fatta mycket viktiga beslut. Exempelvis från tidigare arbeten, idrott eller ideella uppdrag.
I och med att arbetet innebär mycket kontakt med andra människor är det ett krav att du har en god social förmåga. Vidare är du stresstålig, flexibel och lösningsorienterad för att kunna veta hur du bör agera i pressade situationer.

Uppdragets omfattning: Heltid

Arbetstid: Rullande schema dygnet runt, 4-skift

Plats: Hallsberg

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik med Sverige som hemmamarknad. Det betyder fullt fokus på godstransporter med järnvägen som bas. Green Cargos nätverk trafikerar ca 40 intermodala platser och täcker cirka 265 platser i Sverige samt huvudorterna i Norge. Med samarbetspartners kopplar Green Cargo det svenska näringslivets transporter till marknaderna på kontinenten.