Supply Chain Manager

Om jobbet

Vi söker nu en Supply Chain Manager till Kavat i Kumla.

Du kommer ha huvudansvaret för att koordinera, utveckla och förädla företagets logistikprocesser mot en mer effektiv systematiserad logistiklösning med kunden i fokus. Innebärande att koordinera både inkommande och utgående logistik, tillse bolagets varuförsörjning samt avdelningens operativa drift. Du sköter upphandling och utveckling av externa logistiktjänster, transportavtal samt IT-stöd. Du har budget samt personalansvar och ingår i ledningsgruppen.

Tjänsten innebär även att hålla utbildning för organisationens personal i logistikfrågor samt att vara både stöd och beslutsfattare vid logistikfrågor för inköps- och orderansvariga.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning logistik och/eller ekonomi. Du behöver ha erfarenhet från arbete med inkommande samt utgående logstik med produktfokus. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Har du dessutom erfrenhet från ledande befattning inom större organisationer är detta en klar merit likaså kunskap inom kvalitetsarbete såsom ISO 9001.

Som person är du organiserad, strukturerad och brinner för utveckling och effektivisering och har visioner för framtida logistiklösningar. Du har en pedagogisk läggning och drivs av att motivera och leda andra. Hög intergritet och en stor dos flexibilitet kommer också att behövas.

Tjänsten är en rekrytering med start enligt överenskommelse.

Placering Kumla.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Pernilla Dawidson på Personalpoolen 019-12 60 59.

Vi önskar din ansökan med cv samt personligt brev oss tillhanda senast 26/10-2016 på www.personalpoolen.se/lediga-jobb
Jobbfakta
Ort
Kumla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Med miljövänliga skor till hela familjen har Kavat vuxit snabbt de senaste åren. Från att vara en barnskotillverkare i Kumla har vi blivit ett internationellt skoföretag med verksamheter i både Bosnien och Italien. Omsättningen 2015 var ca 90 miljoner SEK. Nu fortsätter vi vår tillväxtresa och kommer under 2016 passera 100 miljoner.Huvudkontoret ligger i Kumla. I Göteborg finns sedan 2014 ett sälj- och marknadskontor. Totalt är vi ca 30 personer i Sverige och 155 personer på det helägda dotterbolaget i Bosnien. För att fortsätta utveckla vårt företag och nå nya mål förstärker vi nu vår organisation. Läs mer om oss på www.kavat.se.