Studerande säljare på deltid till Mega

Om jobbet

Är du studenten som längtar till snön faller för att få plocka fram skidorna? Är du dessutom friluftsmänniskan som har ett brinnande intresse för vintersporter och tävlingar? Vi söker studenter som kan mycket om vinterutrustning, vet vad den pratar om och dessutom kan sälja. Känner du igen dig så är det ditt CV vi vill läsa idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning 2 säljare som ska arbeta i butiken vid behov under vintern.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Som säljare på Mega kommer du att ingå i en grupp om 4 personer som arbetar på samma avdelning. Du kommer att arbeta på sportavdelningen vilket innebär att du kommer att sälja vintersportutrustning. Som säljare på Mega är din huvuduppgift att finnas till för kunden. Lyssna, uppfylla behov, överföra kunskap, inspirera och sälja. Arbetet som säljare innebär att du vägleder och hjälper kunden till den varan/varorna som bäst uppfyller kundens behov. Du kommer vara omringad av proffsig personal som alltid ger personlig service.

Du kommer till exempel att:
 • Sälja skidor och annan vinterutrustning.
 • Plocka upp, prismärka varor och stå i kassan.
 • Valla skidor och slipa skridskor.
Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse för vintersport och har god kunskap om de olika utrustningarna.

Vi söker dig som
 • Är studerande och har minst två år kvar av dina studier.
 • Är kunnig inom vintersportutrustning.
 • Har erfarenhet av försäljning
Vi ser helst att du studerar på universitet och har minst 2 år kvar av dina studier. Du ska vara kunnig inom området vintersport och ju mer du kan om de olika utrustningarna och varianterna desto bättre. Vi söker dig som älskar vintern och inte är rädd för en utmaning. Hos Mega är det viktigt med professionalitet därför söker vi studenter som vet vad de pratar om och gärna delar med sig av sin kunskap till kunderna.

Det är meriterande om du tävlat i någon vintersport men absolut inte ett krav.

Du är en framåt person med en stark egen drivkraft. Du älskar att jobba med försäljning och människor och trivs i rollen där du har många bollar i luften och där dagarna går fort. Det är viktigt att du fokuserar på försäljning och ser en potentiell kund i varje besökare. För att trivas hos oss bör du vara en positiv lagspelare som tycker om att ha kul samtidigt som du har full fokus på kunder och deras behov.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Örebro
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Mega