Studerande receptionst till Atria Scandinavia

Om jobbet

Är du en serviceinriktad student som vill ha ett spännande extrajobb? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst, växel, reception eller liknande? Då är det kanske dig vi söker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Atria Scandinavias räkning 1 receptionist som kan arbeta vid behov, exempelvis sjukfrånvaro och semester.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Atria Scandinavias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Atria Scandinavia.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du arbeta i företagets reception. Du kommer också sitta i växeln och ta emot samtal där din uppgift är att koppla inringande personer till rätt personer i företaget. Besöksmottagning ingår också i dina arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
 • Vara ansiktet utåt i receptionen
 • Ta emot besök
 • Ta emot och koppla samtal
Vi söker dig som
 • Är student
 • Har minst 2 år kvar av dina studier
 • Goda kunskaper i svenska och engelska eftersom de inkommande samtalen kan variera i språk
 • Innehar körkort och tillgång till bil
Det är meriterande om du:

* Arbetat inom ett serviceinriktat arbete, exempelvis kundsupport, kundtjänst eller reception

Som person är du serviceinriktad, trivs med att prata i telefon och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en problemlösare, strukturerad och har sinne för ordning och reda. Vidare är du stresstålig och gillar när det blir snabba puckar. Vi ser det också som en självklarhet att du är flexibel och kan hoppa in och jobba när det behövs!
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Vid behov
 • Placering: Sköllersta
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Här kan du läsa mer om Atria Scandinavia