Studerande löneadministratör på deltid

Om jobbet

Nora kommun erbjuder just nu dig som studerar ekonomi och har erfarenhet av att administrera löner möjligheten att få in foten och arbeta med löneadministration och bygga på dina kunskaper inför framtiden. Känner du dig träffad så är det ditt CV vi vill läsa idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nora kommuns räkning 1 student som ska arbeta med löneadministrering. Nora kommun behöver avlastning från och med i januari i väntan på att ny personal ska tillträda och därför erbjuds du som student denna möjlighet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nora kommuns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nora kommun.

Arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer dina absolut primära arbetsuppgifter att vara löner. Du kommer ingå i löneteamet som består av fyra medarbetare som du kommer att avlasta i deras dagliga arbete. Du kommer att registrera och mata in löner i deras lönesystem Personec P och ibland kontakta medarbetare med olika frågor kring deras löner.

Du kommer till exempel att:
  • Administrera och registrera löner.
  • Kontakta medarbetare vid behov gällande löner.
Tjänsten passar dig som studerar ekonomi och vill bygga på ditt
CV med en stark kommun.

Vi söker dig som

Ett krav för denna tjänst är att du jobbat med löneadministration. Då denna tjänst erbjuds i väntan på att ordinarie personal ska börja så finns inte tiden för en längre upplärningsperiod därför är det viktigt att du som söker känner dig trygg i dina kunskaper om löneadministration.

Vi ser att du:
  • Studerar och har minst ett år kvar av dina studier.
  • Har erfarenhet av löneadministration.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska.
Det är meriterande om du arbetat i lönesystemet Personec P men det är inget krav.

Som person är du noggrann, systematisk och pålitlig. Eftersom vi arbetar med löner så är det otroligt viktigt att de blir rätt från början till slut så därför är det viktigt att du är lugn och trygg i din kompetens. Vi ser att du har lätt för att samarbeta med andra, är serviceinriktad och har förmåga att strukturera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
  • Start: Januari v.2
  • Omfattning: 1-2 dagar i veckan i 3 månader.
  • Placering: Nora
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

Nora kommun I Nora kommun arbetar vi aktivt för att skapa attraktiva arbetsplatser där med¬arbetarnas kunskap och erfarenhet tas tillvara och där det finns utrymme för lärande, förändring och utveckling av det dagliga arbetet.