Studerande lagerarbetare som vill jobba extra på förmiddagar!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en morgonpigg student som vill ha ett fysiskt extrajobb? Då har vi rätt jobb för dig! Nu söker vi lagerarbetare till Örebro som kan jobba extra vid sidan av sina studier eller annat deltidsjobb till hösten.
Arbetet kommer att starta omgående och du kommer att arbeta tidig morgon, 05:30-08:30. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara paketsortering där tunga lyft kan förekomma.

Vi ser långsiktigt på denna anställning och du kommer att ingå i en personalpool med andra konsulter från oss. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting men din arbetsplats är hos en av våra kunder.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som: - är studerande på minst 50% eller som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 20 timmar i veckan. Detta är ett krav och du som inte uppfyller detta kommer tyvärr inte att vara aktuell för tjänsten. - kan jobba 2-3 pass i veckan - tycker om fysiskt krävande arbete Passar detta in på dig? Registrera dig på vår hemsida och sök tjänsten omgående.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!