Studerande kundtjänstmedarbetare till Schenker

Om jobbet

Noggrann, serviceminded och ansvarstagande, är det tre egenskaper som stämmer in på dig? Är du även student och vill ha ett flexibelt extrajobb? Vi söker fyra personer som kan arbeta deltid som kundtjänstmedarbetare på Schenker AB. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Schenkers räkning fyra deltids kundtjänstmedarbetare på deltid till kontoret på Pilängen i Örebro.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Schenkers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos Schenker arbetar du med kontinuerlig kundkontakt mot både paketavsändare och paketmottagare. Över telefon kommer du överens med mottagaren om en dag för utlevereras. Om du inte får kontakt med mottagaren ska avsändaren kontaktas och informeras om vidare steg i processen.

Eftersom att du kommer vara Schenkers röst ut mot kunderna ställer det krav på din förmåga att vara serviceinriktad och engagerad mot kund. För att lyckas bra i rollen bör du även vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt så att du och dina kollegor på ett enkelt sätt kan följa upp nästa steg mot kund.

Du kommer till exempel att:
 • Jobba med avisering & ringa ut till kunder
 • Skicka ut information till både mottagare och avsändare
 • Noggrant registrera vilka actions som är tagna i ett ärendehanteringssystem
Tjänsten passar dig som vill ta chansen att arbeta på ett stort företag, där du får möjlighet att visa dina praktiska kunskaper hos Schenker. Dessutom får du meriterande erfarenhet och en kontakt och referens inom Academic Work inför ditt framtida arbetssökande som nyutexaminerad.

Vi söker dig som
 • Är student i dagsläget och läser på universitet eller högskola, minst 50%
 • Har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Är serviceminded och arbetar alltid för kundens bästa
 • Har god datorvana
 • Har ett flexibelt schema i skolan och kan avsätta 2 dagar/vecka för jobb
 • Har körkort och tillgång till bil
Som person är du serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med kunder. Du är van vid att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och avslutar det du påbörjat med noggrannhet. Vidare har du en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du kan upprätthålla en god kvalitet i det arbete som du genomför. För att trivas i rollen tror vi att du som person tycker om att ha kontakt med olika människor och har ett intresse av att förstå hur arbetet hänger ihop.

Övrig information
 • Start: december
 • Omfattning: extra, 2 dagar i veckan, du väljer dagar och bokar in dig själv på dessa pass
 • Tid: 17-20
 • Placering: Örebro, Pilängen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

http://www.dbschenker.se/log-se-se/omforetaget/omdbschenkersverige/