Studenter sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

StudentConsulting i Örebro behöver nu flera engagerade studenter som vill jobba extra vid sidan om sina studier. Önskar du dig en flexibel anställning som passar ett varierande skolschema? Är du lösningsorienterad, social och driven?
Vi söker kompetens inom bland annat reception, kundtjänst, administration, ekonomi, lager och produktion. Skicka in en ansökan där det tydligt framkommer vilka områden du är intresserad av att jobba inom så kommer vi att kontakta dig om du har en profil som passar för någon av våra tjänster. Oavsett om ditt syfte med att arbeta extra är att bygga ditt CV, skapa ett nätverk av kontakter eller helt enkelt tjäna lite extra pengar så är du välkommen att söka till oss. Studentuppdragen ingår i StudentConsultings uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder.

Kvalifikationer:
För att vara aktuell krävs att du är studerande eller alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, samt att du är tillgänglig för arbete minst 2-3 dagar per vecka. Om du studerar är det en fördel om du är i början av dina studier. Du måste också hantera det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Kunskaper för uppdraget

Som person är du social, kommunikativ och har en positiv inställning. Du är ambitiös och ser lösningar istället för problem. Vidare kräver denna typ av arbete att du tar dig an såväl enkla som mer kvalificerade arbetsuppgifter med samma entusiasm. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!