Studenter med truckkort till deltidsuppdrag

Om jobbet

Vi söker dig som är studerande och intresserad av att arbeta extra som lagermedarbetare under hösten samt dina fortsatta studier. Du kommer att arbeta hos en av våra största kunder i Örebro och vara en viktig pusselbit i en omfattande leveranskedja. Vi ser gärna att du har truckbehörighet samt erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten. Låter detta som ett extrajobb för dig? Skicka in din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning studenter som vill arbeta extra som lagermedarbetare på Elektroskandia i Örebro. Du kommer att ingå i en studentpool tillsammans med ett trettiotal andra kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Elektroskandia.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare i denna studentpool kommer du att arbeta på olika avdelningar beroende på dina tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i en studentpool med 30 andra medarbetare samt samarbeta tillsammans med den ordinarie personalen. För att introduceras i ditt arbete kommer du att få en introduktion på 2-3 dagar innan uppstart.

Arbetsuppgifterna innefattar orderplock, truckkörning samt lastning och lossning. Du är en viktig pusselbit i leverenskedjan och för att kunna klara av detta är samarbete med arbetskollegor en förutsättning. Ordrarna som du kommer att arbeta med är omfattande och kunden värderar alltid kvalitét och noggrannhet i arbetsutförandet!

Vi söker dig som
  • Är studerande på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier
  • Har ett flexibelt schema och kan arbeta 2 pass/vecka under vardagar
  • Vi ser gärna att du har truckbehörighet A1-4 och B1-4 och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
Som person är du ambitiös och strävar alltid efter att utföra dina arbetsuppgifter med ett positivt resultat kvalitetsmässigt. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och gentemot era gemensamma målsättningar. Du är positiv som person och sprider energi till dina arbetskollegor och bidrar till att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö på arbetsplatsen. Du strävar alltid efter att utföra arbetsuppgifterna utifrån ledorden kvalitét och noggrannhet eftersom det är av största vikt för kunden. Låter detta som en beskrivning som stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag.

Övrig information
  • Start: Löpande under hösten
  • Omfattning: 2 pass/vecka på vardagar
  • Arbetstider: Varierande mellan 07.00-22.00
  • Placering: Örebro
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi ser gärna att du är tydlig i din ansökan gällande pågående studier eller annan huvudsaklig sysselsättning.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Elektroskandia marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Deras position mellan tillverkare och slutkund leder till att dem vill vara mycket mer än en passiv länk i en kedja. Elektroskandia strävar efter att med deras system och deras erfarenhet, bidra till ökad effektivitet och lönsamhet i kundernas inköps- och säljorganisation.