Student sökes för lagerarbete på nattetid!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student på minst 50 % eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Vill du dryga ut kassan med ett aktivt extrajobb nattetid? Då kan vi ha jobbet för dig!
Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som vill arbeta extra på deras terminal i Örebro. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara paketsortering vid lastning och lossning av lastbilar. Behovet är måndag-fredag och arbetstiderna är förlagda från 22:30 eller 00:30 fram till 05:00. Du ska kunna arbeta 2-3 dagar/vecka vid sidan av dina studier eller annan huvudsakliga sysselsättning. Du kommer vara anställd av Student Consulting och ha din arbetsplats hos kund. Uppdraget startar omgående och pågår minst 6 månader.

Kunskaper för uppdraget

Krav för tjänsten: - att du är studerande på minst 50 % eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % - att du kan arbeta 2-3 dagar/vecka, måndag till fredag - att du klarar av ett fysiskt tungt arbete Som person är du flexibel och har förmågan att prioritera och planera din egen dag. Du är effektiv, stresstålig och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Vi ser gärna att du är i början av dina studier eller har minst ett år kvar på dina studier. Det är meriterande, men inte ett krav, om du har arbetat på lager tidigare. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande intervjuer och urval.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!