Student Brand Manager

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och vill ta första steget i din karriär inom marknadsföring? Är du proffsminglare och en exceptionell nätverksbyggare?
Nu söker vi Student Brand Managers till Pitchbud. Pitchbud är ett innovativt säljbolag som erbjuder starka varumärken en ny länk ut till marknaden. Detta genom bolagets tekniska plattform i kombination med ett nätverk av dedikerade ambassadörer, "Pitchers".

Inför lansering i Sverige söker nu Pitchbud "Student Brand Managers" för olika Campus som ska leda arbetet med att skapa tillväxt.

Rollen som Student Brand Manager innebär bland annat:
  • Agera som företagsambassadör och marknadsföra Pitchbud bland studenter på ditt campus.
  • Ansvara för rekrytering och coachning av Pitchers genom deltaganden eller anordnande av olika typer av events.
  • Delta vid olika typer av arbetsrelaterade forum för att visa på framtidens sätt att jobba.
  • Ansvara för att sprida Pitchbuds budskap via olika sociala medier.
  • Motivera samt engagera befintliga Pitchers inom sitt område genom olika aktiviteter och tävlingar.
  • I övrigt agera som bollplank samt rådgivare till Pitchbuds ledning gällande koncept- och idéutveckling.
Du förväntas arbeta cirka 10 timmar per vecka med olika marknadsrelaterade uppgifter och till din hjälp finns andra Student Brand Managers att utbyta idéer med. Som Student Brand Manager rapporterar du direkt till Pitchbuds ledning och ingår in en arbetsgrupp i syfte att utveckla Pitchbuds marknadsföring. För rätt person är detta världens bästa extrajobb med alla möjligheter på sikt till vidare karriär inom Pitchbud allt eftersom bolaget växer.

Tjänsten startar under oktober/november. Du kommer arbeta på ditt campus för Pitchbud men vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting.

Kunskaper för uppdraget

Din profil
Du som söker denna tjänst studerar på Universitet och har ett brinnande affärsintresse, är extremt självgående och vågar ta för dig. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller entreprenörskap. För att passa i denna roll är du även strukturerad och ordningsam. Viktigast av allt är att du har rätt personlighet och engagemang
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!