Strategisk inköpare till Euromaint i Örebro

Om jobbet

Strategisk inköpare till Euromaint i Örebro

Vi söker nu en erfaren strategisk inköpare till Euromaints verksamhet i centrala i Örebro. Här får du goda möjligheter att påverka och driva företagets fortsatta arbete inom strategiskt inköp. Du erbjuds en roll i en platt organisation i en spännande bransch.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som strategisk inköpare på Euromaint kommer du vara med och driva det strategiska inköpsarbetet både i företagets befintliga och nya affärer. Du har ett totalt leverantörsansvar för dina leverantörer vad gäller kvalitet, leverans och kostnad. I rollen får du möjligheten att arbeta tätt tillsammans med Euromaints kompetenta medarbetare och företagets leverantörer.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Totalt leverantörsansvar
 • Sluta strategiska ramavtal på inköpt material och tjänster till lägsta totalkostnad
 • Konkurrensutsättning av befintliga leverantörer
 • Utveckla nya leverantörsmarknader
 • Sortimentsutveckling
 • Driva tvärfunktionella team
 • Köpa/tillverkaanalys
 • Total cost-kalkyler
 • Projektledning inom inköpsområdet
 • Representera inköp och bygga relationer internt och externt
 • Uppföljningsarbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team om 12 personer som består av operativa- och strategiska inköpare, leverantörsutvecklare samt inköpschef. Du rapporterar direkt till inköpschefen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning för tjänsten samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du affärsfokuserad, strukturerad, kommunikativ och duktig på att nätverka. Du har en kommersiell helhetssyn, är en duktig förhandlare och trivs i mötet med andra människor. Vidare är du analytisk, systematisk och vågar att utmana och ifrågasätta tidigare arbetssätt och strukturer.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är en van användare av affärssystem och Excel.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta

Ring Pär Johansson, 070-3500307

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.