STANLEY Security söker Servicetekniker till Brandavdelningen i Örebro!

Om jobbet

Är du en utåtriktad person som gillar kundkontakt? Är du den som kan skapa struktur och planering i flexibla situationer? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker på brandavdelningen kommer du att arbeta med att utföra service och kontroller hos Stanley Securitys kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att göra kvartalsprov, skriva kontrolljournal, felsöka avbrott, göra förbättringsåtgärder och eventuella akutunderhåll av deras säkerhetsanläggningar inom brandlarm.
Distriktet du arbetar i är Örebro län och du kommer till en början att arbeta tillsammans med en erfaren kollega. Med tiden du utvecklas kommer du att arbeta mer självständigt mot dina egna kunder. Som servicetekniker på brand får du tillgång till servicebil, telefon och dator.

I ditt arbete ingår även schemalagd beredskapstjänstgöring vilket innebär att du måste finnas tillgänglig på en såkallad ringlista under vissa perioder.

Din profil

Skall krav:
  • El eller el/tele på gymnasienivå och minst 2 års erfarenhet av arbete som tekniker inom brandlarm alt. som elektriker som gjort förarbete för brandtekniker.
  • Dator- och systemvana
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av kundvårdande försäljning eller kunskaper kring säkerhetsnormer och larmklasser.
Som person ser vi att du är positiv, utåtriktad och att du gillar ett flexibelt arbete. Du är duktig på att planera och strukturera upp ditt arbete så att du kan vara så effektiv som möjligt under arbetspassen.

Villkor

Övrigt: En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. STANLEY Security arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Omfattning: Heltid
Tider: Mån-Fre 08.00-16.30
Start: Jan 2017 eller med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Ort: Örebro
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen.

STANLEY Security har ca 800 medarbetare i hela Sverige, från Ystad till Gällivare. Här kan du bland annat arbeta inom produktion som t ex servicetekniker, projektledare eller driftsättare, eller som operatörer och kundtjänstmedarbetare i vår larmcentral som har dygnet runt-öppet, eller som säljare av säkerhetsteknik och säkerhetstjänster.
Genom att vara en del av en internationell organisation som finns i 14 europeiska länder har vi tillgång till ett nätverk med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder.
STANLEY Security ingår i Stanley Black & Decker- koncernen som är ett av USAs största företag. Det ger tillgång till ett brett erbjudande och en stabil ägare.

Företaget erbjuder tjänster i hela säkerhetskedjan, alltifrån från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom våra moderna distanstjänster via larmcentralen som virtuell bevakning och rondering samt kris jour.