Ställföreträdande varuhuschef

Om jobbet

Det är i varuhusen slaget om kunderna står. Som ställföreträdande varuhuschef är din viktigaste uppgift att varje dag presentera ett välskött och tilltalande varuhus med positiv och hjälpsam personal. Vi söker dig som brinner för detaljhandel och drivs av de dagliga utmaningar som arbetet innebär.

Din roll som ställföreträdande varuhuschef

Rollen innebär att tillsammans med varuhuschefen leda och fördela arbetsuppgifterna i den dagliga driften och att vid varuhuschefens frånvaro ha det totala ansvaret för varuhuset. Din vilja att ständigt utveckla försäljningen ska genomsyra verksamheten, god lönsamhet är en förutsättning och kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus är självklara hörnpelare i varuhusdriften.

Ansvar som ställföreträdande varuhuschef:
  • att vara arbetsgivarrepresentant och se till att varuhuset lever upp till de regler, rutiner, policyer och mål som fastställts för varuhuset och för Rusta som helhet
  • att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
  • att arbeta effektivt med lagerhantering, påfyllnad (inkl. inventeringar), kassaarbete, varuhusexponering och prissättning
Din profil

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av en ansvarsbefattning inom handel, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer. Du har goda ledaregenskaper och god samarbets- och kommunikationsförmåga. Raka puckar, högt i tak och ett glatt humör ska vara självklart för dig som Rusta-medarbetare liksom att du har höga ambitioner och en vilja att arbeta hårt. Din ambition ska vara att driva ett eget varuhus inom ett par år. Inspireras du av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel kommer du att trivas hos oss!

Våra värderingar

Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Välkommen att registrera CV och personligt brev!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Rusta AB

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige och Norge. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta 84 varuhus i Sverige och 15 varuhus i Norge. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.