Specialist inom GPS och precisionsodling

Om jobbet

Lantmännen Maskin söker just nu en Specialist inom GPS och precisionsodlingmed huvudsyfte att utbilda och hjälpa våra mekaniker och säljare samt att support till slutkund inom området GPS och precisionsodling inom Västra Götalands, Värmlands och Örebros län. Tjänsten innebär även att du under perioder får arbeta som mekaniker i regionens serviceverksamhet.

Som regional specialist inom Precisionsodling/GPS har du grundläggande kunskaper i el och hydraulik och ett brinnande intresse för ny teknik. Du behärskar engelska i tal och skrift då nästan all dokumentation är på engelska och du har en väldigt god datorvana. Du gillar att vara på resande fot då tjänsten innebär mycket resande till de olika anläggningarna i regionen. Körkort, lägst B, är ett krav.

Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående, pedagogisk och gillar att dela med dig av ditt tekniska kunnande. Då detta är en ny tjänst hos Lantmännen Maskin finns det stora möjligheter att själv vara med och utforma tjänsten att bli så bra som möjlig!

Placeringsort vid någon av våra anläggningar i regionen. Du hittar alla våra anläggningar på följande länk: http://www.lantmannenmaskin.se/sv/om-oss/har-finns-vi/

Startdatum så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till antingen vår specialist inom GPS och precisionsodlingJohan Wågstam, 010- 556 57 43 eller ansvarig regionchef Johan Sävhage, 010- 556 40 53.

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var