Snöskottare till pooluppdrag sökes!

Om jobbet

Är du student och vill tjäna lite extra pengar genom ett fysiskt arbete? Vill du jobba utomhus och har ett flexibelt schema samtidigt som du får uppleva en mysig julmiljö är detta garanterat jobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Öbos räkning tio snöskottare. Öbo är en av Örebros största hyresvärdar som har fastigheter runt om i hela Örebro. Nu när vintern snart är här och snön (förhoppningsvis) faller behövs förstärkning till verksamheten.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Öbo.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som snöskottare kommer du att arbeta tillsammans med andra konsulter från Academic Work samt gruppchef från Öbo. Du kommer att sköta snöskottning och skötsel inom fastighetsbranschen i flera bostadsområden runt om i Örebro stad. För dig som blir anställd via Academic Work finns det även möjligheter till andra extrajobb i de fall då snön mot all förmodan skulle utebli, framförallt i form av diverse eventuppdrag.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Miljö & Djurvård
Underkategori
Naturvård
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Kundens erbjudanden möter örebroarnas olika behov och önskemål. Tillsammans utvecklar de ett attraktivt Örebro där människor trivs, vill bo och verka.

Deras affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö.