Snöskottare till pooluppdrag sökes!

Academic Work · Övrigt · 15 jan

Om jobbet

Är du student och vill tjäna lite extra pengar genom ett fysiskt arbete? Vill du jobba utomhus och har ett flexibelt schema samtidigt som du får uppleva en mysig julmiljö är detta garanterat jobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Öbos räkning tio snöskottare. Öbo är en av Örebros största hyresvärdar som har fastigheter runt om i hela Örebro. Nu när vintern snart är här och snön (förhoppningsvis) faller behövs förstärkning till verksamheten.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Öbo.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som snöskottare kommer du att arbeta tillsammans med andra konsulter från Academic Work samt gruppchef från Öbo. Du kommer att sköta snöskottning och skötsel inom fastighetsbranschen i flera bostadsområden runt om i Örebro stad. För dig som blir anställd via Academic Work finns det även möjligheter till andra extrajobb i de fall då snön mot all förmodan skulle utebli, framförallt i form av diverse eventuppdrag.

Vi söker dig som

Är student och vill jobba extra i vinter med ett fysiskt arbete. Vi tror att du är flexibel och kan rycka in och jobba med kort varsel. Har du erfarenhet av snöskottning är det meriterande. Har du även körkort är det ett plus.

Som person gillar du att arbeta utomhus och har god fysik. Vi tror också att du är morgonpigg eftersom passen börjar tidigt. Det här är ett perfekt jobb för dig som vill komma ut och få gratis motion och samtidigt tjäna extra pengar!
  • Start: December, när det börjar snöa
  • Uppskattad omfattning: Extra vid behov
  • Uppskattad arbetstid: 7-16
  • Placering: Örebro
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Kundens erbjudanden möter örebroarnas olika behov och önskemål. Tillsammans utvecklar de ett attraktivt Örebro där människor trivs, vill bo och verka.

Deras affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö.