Skadereparatör

Om jobbet

Verksamheten växer och vi söker nu en ny medarbetare till vår skadeverkstad. Du kommer arbeta i nyrenoverade lokaler tillsammans med ett team som arbetar med hög kvalitet och med kundnöjdhet i fokus.

Som skadereparatör
* Reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar.
* Du byter delar, genomför riktningar och förberedelser.
* Du ansvarar för att ta väl hand om våra kunders bilar och utför alltid reparationer med hög kvalitet. Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat. Du bidrar till verksamhetens prestation genom att leva upp till kundens förväntningar.

Vi erbjuder dig
* En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken.
* Kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket.
* En arbetsplats med en stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund:
Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig.

Kvalifikationer
* B-körkort
* Plåtslagarutbildning eller fordonsteknisk utbildning, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
* Tidigare erfarenhet från yrket som personbilstekniker och erfarenhet från arbete med VW, Skoda och Audi är meriterande.

Vi ser gärna att du är utbildad inom yrket eller har relevant erfarenhet men du som saknar de efterfrågade kvalifikationerna är ändå välkommen att söka om du på annat vis tycker att du är rätt person för jobbet.

Vi söker dig som har en stark drivkraft och ett stort engagemang för ditt arbete med kundnöjdhet i största fokus. Du arbetar självgående, strukturerat och är noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är även utåtriktad, har lätt att ta till dig information samt följa rutiner och processer. Du klarar tidsfrister med bibehållen kvalitet och du respekterar kunder och kollegor genom att alltid uppträda på ett professionellt sätt.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och finns i Uppsala, Enköping, Bro, Västerås, Köping, Sala, Eskilstuna, Strängnäs, Katrineholm, Örebro, Karlskoga och Lindesberg med totalt ca 650 medarbetare.

Ägare är norska MöllerGruppen, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning, finansiering och fastigheter. MöllerGruppen har ca 4000 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Totala omsättningen 2015 var 24 miljarder SEK.

Vår gemensamma företagskultur bygger på vår värdegrund:
ÖPPEN & ÄRLIG - INITIATIVRIK - OMTÄNKSAM - TYDLIG.

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Med ett ISO 14001 certifierat miljöstyrningssystem går vi längre än att bara uppfylla lagar och regler.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var