Servicetekniker till Gunnebo Industries

Om jobbet

Nu söker TNG en servicetekniker till Gunnebo Industries till region mellersta Sverige med placering i Örebro.

Vi söker en servicetekniker till vår kund Gunnebo Industries med placering i Örebro.

Arbetet sker i en kundnära miljö med varierande längd och omfattning på uppdragen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker får du en fri roll där du får du arbeta med besiktning och service av olika typer av lyftutrustningar hos Gunnebo Industries kunder i mellersta Sverige. Du jobbar nära dina kunder med varierande omfattning och längd på uppdragen. Du kontaktar och planerar självständigt dina uppdrag tillsammans med dina kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Besiktning och service av lyftutrustning hos kund
  • Testning med hjälp av drag-, magnaflux och penetrantprovning
  • Dokumentation av arbetet i besiktningsprotokoll
  • Planering och inbokning av kundbesök hos dina kunder
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som servicetekniker besiktar och servar du olika typer av lyftutrustning hos Gunnebo Industries kunder. I din servicebil har du modern utrustning i form av drag-, magnaflux och penetrantprovningsutrustning. Du utgår från Örebro och har cirka tre övernattningar per vecka ute på fältet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Du har sannolikt tidigare erfarenhet av någon typ av tekniskt arbete som exempelvis truckreparatör, servicetekniker eller svetsare. Du trivs med kundkontakt, att ta ett stort ansvar och att arbeta i nya miljöer.

Arbetet kräver C-körkort och det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av besiktning och provning. Då arbetet innehåller en del dokumentation bör du ha en vana att arbeta i exempelvis ett CRM-system.

Som person har du förmågan att självständigt planera och driva ditt arbete framåt. Du trivs med kundkontakt, har lätt för att få förtroende, är utåtriktad och serviceinriktad.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Reparatörer

Ring Pär Johansson, 070-3500307

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.