Servicetekniker/OVK Besiktningsman till VentPartner i Närke AB

Om jobbet

Nu söker vi en Servicetekniker/OVK Besiktningsman inom ventilation till vårt kontor i Örebro. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att driftsätta, injustera och utföra olika typer av servicearbeten i så väl nybyggda som ombyggda ventilationssystem. Tjänsten omfattar även att leda serviceprojekt från start till mål.

Vi letar efter dig som är driven, flexibel, stresstålig, självständig, social och som alltid sätter kunden i fokus.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av tekniska installationer inom fastigheter, främst ventilation.

OVK-behörighet är meriterande.

Körkort är ett krav.

Som Servicetekniker/OVK Besiktningsman hos VentPartner blir du en del av ett härligt servicegäng som har engagemang och ansvarstagande som sitt signum.

Vill du växa med oss, så tveka inte att höra av dig.

Urvalet till tjänsten sker löpande.

Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av David Andersson 073-311 87 89

Skicka din ansökan till: jobb@ventpartner.se
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring David Andersson, 073-311 87 89

Publicerad

50 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget

Vi erbjuder våra kunder energi- och kostnadseffektiva lösningar för ventilation, kyla samt styr- & regler. Självklart tillhandahåller vi även service inom dessa områden.

Vår vision är att VentPartner ska ha de bästa resurserna för och kunskaperna om totalentreprenader inom ventilation, kyla samt styr- & regler i regionen. Vi skall också vara bäst på förebyggande och avhjälpande underhåll av ventilations- kyl- och styr- & regleranläggningar i regionen.

VentPartner erbjuder kreativa lösningar för bekymmersfria och driftekonomiska installationer till fastighetsägare, byggnadsentreprenörer och industrier. Vi lägger stort fokus på att tillhandahålla energi- och kostnadseffektivitet i våra installationer samt förebyggande och avhjälpande underhåll av dessa. Vi tar ansvar så att kunderna skall kunna ägna sina resurser åt sin kärnverksamhet.