Servicerådgivare till en välkänd bilfirma i Örebro

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker för kunds räkning en kunnig och driven servicerådgivare för tillträde snarast! Uppdraget kommer att sträcka sig till och med juli 2017 med chans till förlängning. Du arbetar som inhyrd, dagtid 08:00-17:00 måndag-fredag.

I arbetet som servicerådgivare har du ett av de viktigaste ansvarsområdena, du är en nyckelperson och en länk mellan kund och verkstad. Du förväntas i alla lägen ta hand om kunden på bästa sätt och ligga steget före. Både proaktivt mellan servicetillfällena och aktivt under de fysiska mötena och alltid erbjuda kunden de bästa helhetslösningarna. Därför ser vi att den viktigaste egenskapen, hos dig som söker tjänsten, är din förmåga att lyssna in kundens behov och att agera serviceinriktat. Du behöver hjälpa kunden rätt och sälja in det breda produkt- och tjänsteutbudet. Rollen som servicerådgivare handlar också om att effektivisera arbetsflödet för teknikerna samt säkerställa att rätt reparationsdelar finns hemma i rätt tid. Du ansvarar även för försäljning av tillbehör och du jobbar med strategiskt underbyggda marknadsaktiviteter, något som innebär att du t.ex. deltar under regionala och nationella event för att marknadsföra t.ex. reservdelar, tillbehör samt service- och verkstadstjänster.
Vi kräver god kunskap i engelska, både i tal och skrift samt god datavana då du arbetar i flera olika datasystem dagligen.

Känner du att ovan låter spännande och egenskaperna nedan träffande? Gillar du att arbeta i ett sammansvetsat team? Sök tjänsten på vår hemsida www.uniflex.se. Urval kommer att ske löpande så tveka inte!

Personliga egenskaper
  • B-körkort
  • Ett gediget intresse för bilar och teknik
  • Serviceinriktad
  • Lösningsorienterad
  • Team player
  • Bred teknisk kunskap
* God förståelse för marknadsföring
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.