Servicedeskmedarbetare till Evry i Örebro

Academic Work · Data & IT · 10 jan

Om jobbet

Är du ett självutnämnt IT-proffs och vill lära dig mer om högklassig service? Vår kund Evry är kända för sin förmåga att utveckla Sveriges vassaste IT-konsulter. Våra konsulter som jobbar där idag beskriver arbetsplatsen som: stimulerande, utmanande och fantastiskt kul.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Evrys räkning en servicedeskmedarbetare till deras kontor i Örebro. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som servicedeskmedarbetare hos Evry kommer du att arbeta med att leverera den bästa tänkbara servicen till företagets kunder. Målet för vår Evry är att vara den bästa servicedesken i Sverige. Vill du vara med på resan som ska ta dem dit?

Ditt arbete går ut på att dagligen ta emot de supportärendena som kommer in och prioritera dem. Där det finns möjlighet för dig att agera på ett ärende så gör du det, övriga hänvisar du vidare till dina kollegor. Tillsammans med dessa kollegor samarbetar ni för att gemensamt nå uppsatta mål.

De ärenden som kommer in hanterar du i ServiceNow. Frågeställningarna kan röra en felkopplad skrivare, ett inaktivt lösenord eller ett bortkopplat nätverk. Oavsett problem bemöter du kunden med högsta kvalité och ser till att denne är nöjd innan du lägger på luren eller svarar på mailet.

Evry värdesätter engagemang och kundfokus, två värdeord som betyder mycket även för dig. Genom att fokusera på dessa områden kommer du vara med att skapa arbetsglädje, skapa kundnytta och lyfta företaget till nya höjder.

Evry består idag av ca 10 000 medarbetare i Norden och är aktiva inom flera affärsområden. De är måna om att du ska trivas i ditt dagliga arbete och vill också erbjuda dig möjlighet att växa inom företaget. Det är upp till dig att visa vad du vill och vart du vill.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare
  • Är ambitiös och letar efter en chans att få visa vad du går för
Det är meriterande om du har erfarenhet av kundtjänstarbete, men inget krav. Huvudsaken är att du som söker motiveras av att bemöta kunder och lösa dennes problem. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten, men även ditt tekniska intresse då tjänsten ställer höga krav på att du snabbt kan förstå komplexa system.

Som vi nämnde ovan är målet inriktat på att bli bäst. För att komma dit behövs du som är serviceinriktad och ansvarsfull. Självklart är du glad och positiv, något som du gärna sprider omkring dig. För visst är det härligt att vara ett gäng positiva kollegor som jobbar tillsammans mot fullständigt nöjda kunder! Vi söker efter dig som gillar förändring och som trivs med att arbeta i en organisation i rörelse.

Då jobbet går ut på att lösa dina kunders problem ser vi att du är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Att du inte är rädd för att prova dig fram är ett krav för att passa för tjänsten. Tekniken lär du dig men att tänka lösningsfokuserat ser vi att du kan sedan innan. Vi tror dock att du har någon form av datorvana och ett tekniskt intresse. Det kommer göra att du lättare och snabbare kommer in i jobbet och får en större förståelse för systemen.

Det är meriterande om du har kunskap om Office365, Active Directory samt officepaketen.

Övrig information

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid, 6 månader med eventuell chans till förlängning

UPPSKATTAD ARBETSTID: Schemalagda tider mellan kontorstiderna 06.30-19.00

PLATS: Örebro

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

Evry är ett ledande IT-företag, med en lokal närvaro på 50 orter i Norden med ett team på 10 000 medarbetare. Med insikter, lösningar och teknik skapar dem affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. Genom en hög verksamhetskompetens, förståelse för olika branschers utmaningar och en global leveransmodell hjälper dem kunder att maximera potentialen av sin IT och nå sina affärsmål.