Senior Projektledare sökes

Om jobbet

Om rollen
Vi söker erfaren, senior projektledare till kontoret i Örebro. I rollen ingår personalansvar samt ansvar för att företagets riktlinjer och policys efterlevs. Du är underställd ledningsgruppen vilket du svarar mot och ingår i arbetsgruppen för konsumentaktiveringar.

Arbetsuppgifter
Leda stora och små projekt för kunds räkning åt Adwyse. Du har givna projektmål som du är ansvarig för att genomföra. Du kommer att vara ansvarig för att projekten genomförs enligt uppsatta mål. Du kommer att arbeta operativt.

Din profil
Du ska vara driven, energisk och verka enligt devisen ordning och reda. Vidare skall du också ha några års dokumenterad erfarenhet av att leda projekt, god känsla för kvalité i arbetet samt god känsla för kostnadseffektivitet är ett krav.

Tjänsten ställer stora krav på din ledarförmåga, drivkraft och inte minst din förmåga att hitta konstruktiva lösningar som för det aktuella projektet i mål.

Vi söker dig som har:

- Flerårig dokumenterad erfarenhet av projektledning
- Erfarenhet av att hantera personal
- Driven & målinriktad personlighet
- God kommunikativ förmåga
- En prestigelös doer som inte räds för att ta i

Tjänsten utgår från Örebro men kan innebära visst resande i Sverige och Norge för att besöka Adwyse olika projekt.

Körkort och flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Organisation & ledning
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Mejla eller ring Martin Rosén, +46736331102

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 jan

Om företaget

Adwyse är en event -och kommunikationsbyrå som sedan år 2010 arbetar för
våra kunders väg mot bättre kommunikation och mot okad kannedom. Adwyse
består av ett gäng drivna människor som tröttnade på att vänta på att saker och ting skulle ske och som därför tog saken i egna händer. Som man kan höra på namnet Adwyse bygger hela organisationen på visdom och tidigare erfarenheter samt på relationerna man skapat under åren. Din roll i vårt gäng innebär att du nu är den sista länken i vår kedja. Det är du som kommer att vara ansiktet utåt och representera både oss,
Adwyse, men även vår kund. Du har alltså den viktigaste rollen för hur våra kunder uppfattas och upplevs av sina konsumenter. Kunden presenteras vid visat intresse för jobbet.


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var