Sector Alarm söker ny kollega!

Om jobbet

Sector Alarm söker dig som vill jobba med försäljning mot företag.
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster.

Tjänsten

Du jobbar aktivt med att boka och genomföra kundbesök på små och medelstora företag samt presentera våra tjänster och produkter till en marknad med stor efterfrågan. Tjänsten är förlagd dagtid, måndag-fredag. Du är en del av ett team som består av drivna personer som strävar mot gemensamma mål. Vi söker dig som har en genuin passion för försäljning, kundkontakt och drivs av utmaningar. Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande för den här tjänsten.

Vi värdesätter social kompetens, drivkraft och energi. Till hands kommer du även att ha en erfaren säljchef som coachar och utvecklar dig samt en gedigen säljutbildning som du går parallellt med anställningen.

Vem är du?
  • Socialt kompetent, du trivs i en roll med mycket kundkontakt.
  • Resultatorienterad, som person strävar du efter goda resultat och tycker om att utvecklas.
  • Pålitlig, en kollega att lita på.
  • Grupporienterad, du är en lagspelare som trivs med att jobba i team.
Du förväntas tänka och andas försäljning och gilla utmaningar i ditt vardagliga arbete. Vi ser gärna att du är förbättringsvillig i ditt arbetssätt och är en pålitlig representant för företaget samt en kundorienterad teamplayer.

Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har jobbat med försäljning sedan innan.

Vad erbjuder vi?
  • Vi erbjuder dig ett jobb på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter, inte bara i försäljning utan även till andra avdelningar.
  • Förmåner i form av tävlingar, kickoffer mm.
  • Anställning på ett av Sveriges karriärföretag 2016.
  • En gedigen 5 stegs utbildning i försäljning, Sector Way Academy.
Vi hjälper dig att göra karriär. Alla som jobbar på Sector Alarm har utbildat sig i Sector Way Academy. Där varvas teori med praktik, vilket ger en bred och djup kunskap om hur du enklast och effektivt når fram till andra människor. Det du lär dig i Sector Way Academy ger dig stora möjligheter att avancera inom företaget men självklart har du stor nytta av kunskaperna om du vill gå vidare i livet och pröva på något annat yrke - det kan många av våra tidigare anställda intyga.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan!

Rekryteringsansvarig

Karin Lindeberg

0733757166

Karin.lindeberg@sectoralarm.se
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Karin Lindeberg, 031-809530

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag cirka 450 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm. Sedan starten 1989 har Sector Alarm utvecklats till att idag vara den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm. I Sverige finns vi med 33 kontor från Luleå i Norr till Malmö i söder. Sector Alarm finns även i Norge, Spanien, Finland och Irland och har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.