Säljdriven relationsbyggare

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu en Säljdriven relationsbyggare till vår kund Transcom. Transcom är en global kundhanteringsspecialist som erbjuder tjänster inom kundtjänst, försäljning, teknisk support och kredithantering genom ett brett nätverk på fem kontinenter. De är ca 30.000 anställda på 52 contact center i över 21 länder, som levererar tjänster på 33 språk till internationella varumärken inom olika branscher. På deras siter i Karlskoga och Örebro är vi totalt ca 600 anställda.

Transcom är en av Telenors - Bredbandsbolagets viktigaste försäljningskanaler. Till en befattning som Engagement Manager söker vi nu en Säljdriven relationsbyggare.
Befattningen finns i Karlskoga och den är direkt underställd vår Business Manager. Transcom befinner sig just nu i ett spännande accelerations- och utvecklingsskede tillsammans med deras klient, där försäljning är i starkt fokus.
Som Engagement Manager blir du något av en "spindel i nätet" där mycket handlar om att utifrån Transcoms klients förväntningar på resultat, få vår egen organisation att se positiva utmaningar och möjligheter genom ett intensifierat försäljningsarbete. Transcoms Teamleaders blir dina allra viktigaste medspelare i denna utvecklingsfas.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bl a att:
  • Aktivt coacha och leda Transcoms Teamleaders för att leverera enligt uppställda resultatmål
  • Genomföra dagliga/veckovisa/månatliga uppföljningar och återkopplingar till våra Teamleaders
  • Vårda och utveckla våra relationer med klienten
  • Delta i Weekly Business Review-möten med klient och där ansvara för redovisning av försäljningsutveckling. Även driva andra säljmöten där Teamleaders och klient deltar
  • Genom förbättring och utveckling av våra processer, rutiner , arbetssätt och säljtekniker öka Transcoms säljresultat
  • Ansvara för förhandling och fördelning av försäljningsbudget
Personliga egenskaper

Det viktigaste för Transcom och den här befattningen är din erfarenhet och dina personliga egenskaper, inte den formella utbildningen. Däremot är det meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller marknadsföring. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från ledarskap inom operativa befattningar. Detta i kombination med erfarenhet från en försäljningsdriven miljö med klientrelationer. Goda kunskaper i försäljningsteknik är mycket meriterande. Du ska också utan svårighet kunna hantera både engelska och svenska i tal och skrift. Även kunskaper och erfarenhet av att jobba med Excel, Word, Powerpoint och Google är önskvärt.
Som person är du inspirerande och entusiasmerande, i kombination med stor flexibilitet och förändringsbenägenhet. Du ska också ha förmågan att se kopplingen mellan ett effektivt operationellt arbete och företagets lönsamhet. Du har en stor social förmåga och har en naturlig fallenhet för att vårda och utveckla relationer, både internt och externt. Naturligtvis är du både mål- och resultatorienterad.

Rekryteringen sker löpande av oss på Uniflex Bemanning.
Jobbfakta
Ort
Karlskoga
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.