Roligt extrajobb som truckförare

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande med truckkort och söker efter ett extrajobb 2-3 dagar i veckan? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund är ett välkänt företag inom detaljhandeln som nu behöver förstärkning på lagret I Örebro.
Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att plocka varor med truck och att packa ordrar. Behovet är dagtid måndag till fredag och du ska kunna arbeta 2-3 heldagar i veckan. Arbetstiden är oftast förlagd 07:00-15:00. Eftersom kundens arbetsplats ligger en bit utanför centrala Örebro bör du antingen ha bil eller vara beredd att cykla året om, även under vintern.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och vara uthyrd till vår kund. Vi ser långsiktigt på din anställning, förhoppningsvis arbetar du extra hos oss hela din studietid och då även somrar och lov.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker: - är minst 20 år. Detta är ett krav och vi kan tyvärr ej ta vidare sökande som inte uppfyller kravet. - är studerande på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. - har truckkort med lägst behörighet A1, A2 och B3. Du förväntas vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel. Vidare är du en god lagspelare, noggrann i det arbete du utför samt har god datavana. Det är meriterande om du har arbetat på lager och med truckkörning tidigare. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande intervjuer och urval!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!