Rivningsarbetare för extrajobb!

Om jobbet

Nu söker vi arbetssugna rivningsarbetare för extrajobb! Passar för dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller ett annat arbete.

Som rivningsarbetare arbetar du oftast med att riva väggar, kakel, golv och tak. Till din hjälp har du bl a kofot, hammare och såg. Arbetet kan stundtals vara ganska tungt. Arbetstider kl 8-17 måndagar, tisdagar, ev onsdagar några timmar. Viktigt att de som söker periodvis kan rycka in sammanhängande dessa arbetstider.

Du som söker gillar fysiska arbeten, är bra på att passa tider och är en trevlig lagspelare med hög arbetsmoral.

Fördel om du har tidigare erfarenhet av rivningsarbeten och utbildning inom bygg, men det är inte absolut krav. På grund av arbetets art kommer du som söker begäras utdrag från Polisens belastningsregister.

Som anställd hos AMBITIÖS vill vi att du ska känna dig som en stolt ambassadör för oss och för tjänsterna du utför.

Stämmer ovan in på dig, är vi ivriga att få in din ansökan. Du söker enkelt via denna platsannons där du kan ladda upp ditt allmänna cv eller spela in en kort presentationsvideo via mobil. Glöm inte att ange e-post och telefonnummer. Intervjuer och tillsättning av tjänsterna kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att visa ditt intresse nu!

AMBITIÖS är ett svenskt Rekryterings-, Bemannings-, Konsult- och Utvecklingsföretag som värdesätter de egenskaper och värden som idrotten står för! Vi är auktoriserade medlemmar i branschorganisationen ALMEGA Bemanningsföretagen.

SKICKA ANSÖKAN: http://ambitios.teamtailor.com/jobs/16395-rivningsarbetare-for-extrajobb?utm_campaign=widget&utm_content=jobs&utm_medium=web&utm_source=ambitios.teamtailor.com

Eller vet du någon som detta skulle passa ännu bättre? Berätta för dem!
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Extrajobb
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

AMBITIÖS är ett svenskt Rekryterings-, Bemannings-, Konsult- och Utvecklingsföretag som värdesätter de egenskaper och värden som idrotten står för! Vi är auktoriserade medlemmar i branschorganisationen ALMEGA Bemanningsföretagen.Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var