Reparatörer järnvägsbranschen

Om jobbet

Om företaget

Kunden är en tung verkstadsindustri verksam inom järnvägsbranschen. De utför underhåll och reparationer på järnvägsfordon både löpande och förebyggande. Produkterna levereras därefter såväl lokalt som i Europa.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som tågreparatör på uppdrag hos en av våra kunder i Falutrakten. Det ingår i arbetsuppgifterna att på ett kvalitetsmedvetet, effektivt och serviceinriktat sätt utföra service, reparation och underhåll av järnvägsfordon enligt arbetsorder, underhållsinstruktion och uppdragsspecifikation.

Du kommer i din roll som reparatör att utföra arbeten enligt arbetsorder samt utföra egenkontroll efter avslutat arbete. Det ingår även i tjänsten att ansvara för kvaliteten på eget utfört arbete, säkerställa ordning och reda på arbetsplatsen, påtala eventuella brister/fel i såväl produktion, råvaror, komponenter som dokument, att arbeta efter fastställda direktiv i kvalitetshandboken samt att utföra arbetet på ett säkerhets- och miljömässigt säkert sätt.

Din profil

Du är praktiskt lagd men kan även hantera administrativa arbetsuppgifter och ha frihet under ansvar. Starkt meriterande är om du har några års arbetslivserfarenhet inom järnvägsbranchen som reparatör. Meriterande är även om du har arbetslivserfarenhet av svetsning . Skriv i din ansökan vilka arbetsgivare och arbetsuppgifter du har haft. Ange också i din ansökan vilka svetslicenser du har och vilka relevanta utbildningar du har (exempelvis A-skydd, heta arbeten m.m).

Som person är du en positiv, noggrann, ödmjuk, lättsam och ansvarsfull lagspelare. För att trivas i rollen krävs att du är lyhörd, noggrann, kvalitetsmedveten och socialt kompetent. Du är engagerad och drivs av att komma till avslut, samtidigt som du har en förmåga att ha struktur samt ordning och reda omkring dig.

Körkort är ett krav.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.

Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Therese Lindström på 0733-512716, therese.lindstrom@clwork.se. Tillsättning beräknas omgående. Vi ser fram emot din ansökan! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Anställningens omfattning: Heltid.
Anställningens form: Visstidsanställning.
Arbetstider: dagtid eller tvåskift.
Jobbfakta
Ort
Hallsberg
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Reparatörer
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, skolpersonal, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 250 anställda och finns på orterna Piteå, Umeå, Hudiksvall, Ljusdal, Gävle, Tierp, Falun, Avesta, Mora, Ludvika och Västerås. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se