Relationsfokuserad säljare till Danfo i Nora

Om jobbet

Som ledande aktör på både den nationella och internationella marknaden ger Danfo dig möjligheten att utveckla och ta del av sin framgång. Värderar du långsiktiga relationer och vill sälja och leverera kundanpassade lösningar med hög kvalitet så ska du söka tjänsten som säljare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Danfos räkning en säljare till kontoret i Nora. Säljteamet består idag av tre personer där fördelningen av kunder görs efter geografiskt område och erfarenhet. Utgångspunkten är Nora men hela Sverigeregionen täcks upp. Danfo erbjuder kundspecifika lösningar på offentliga toaletter som gör stadens parker och offentliga rum mer tillgängliga för invånarna. Målet är att anpassa varje lösning efter kundens behov där stadsbilden står i fokus. Den största målgruppen som Danfo riktar sig mot är kommuner och stora byggbolag. Danfo har en ledande position på marknaden både i Sverige och internationellt och erbjuder ett väl anpassat produktsortiment. Satsningen på långsiktiga relationer med kunder har alltid varit i fokus vilket innebär många återkommande beställare som uppskattar hög kvalitet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danfos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Danfo.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du arbeta med hela säljprocessen där du sätter dig in i kundens behov för att utarbeta en kundanpassad lösning baserat Danfos produkter och tjänster. Målet är att bearbeta, bevara och utveckla långsiktiga kundrelationer då kunderna ofta är återkommande köpare. Försäljningscyklerna är långa vilket ställer krav på tålmodighet. Efter ingått avtal kommer du ha kontakter internt med bland annat konstruktionsavdelning, projektledare samt inköpsansvariga och på så sätt följa ordern från start till slutlig leverans.

Du kommer till exempel att:
 • Boka in egna kundmöten via telefon
 • Genomföra ca 2-4 kundmöten per vecka runt om i Sverige
 • Presentera kundanpassade lösningar enligt Danfos produkter och tjänster
 • Skapa offerter, kalkyler, avtal och lösningsförslag
 • Följa upp levererade lösningar till befintliga kunder
Tjänsten passar dig som har ett stort fokus på att utveckla och bevara långsiktiga kundrelationer. I och med Danfos ledande position på marknaden innefattar tjänsten resor, framför i Sverige där du gör ca 50 hotellövernattningar per år. Med en kundbas utanför Sverige finns också stora möjligheter att på sikt delta i internationella projekt. Inledningsvis erbjuds du en introduktion under 2 veckor där du kommer få utbildningar i Danfos produkter och tjänster samt att du kommer göra sambesök med erfarna säljare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning. Du har en säljbakgrund från exempelvis fältsälj, KAM eller inköp där stort fokus legat på kundkontakt.

Specifikt efterfrågad kompetens:

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Detta för att Danfo är en stor aktör i såväl Sverige som internationellt.

B-körkort då du åker på kundmöten. Arbetsgivaren tillhandahåller poolbilar att disponera, Volvo V60.

Kunskaper i Officepaketet

Det är meriterande om du arbetat i CRM-system sedan tidigare.

Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Danfo stävar efter att alltid finnas tillgänglig för kunden där fokus ligger på långsiktiga samarbeten. Därför ser vi att du trivs i en relationsskapande roll där ditt nätverk är betydelsefullt för ditt arbete. Vidare ser vi att du är självgående och trivs i att ta egna initiativ för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Övrig information
 • Start: Omgående, uppsägningstid beaktas
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast månadslön med möjlighet till viss årsprovision baserad på säljteamets gemensamma resultat
 • Placering: Nora
 • Kontaktuppgifter: Oskar Bernling, 070-414 30 68
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Nora
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Danfo är ett företag som erbjuder kundspecifika lösningar på offentliga toaletter som gör stadens parker och andra offentliga platser mer tillgängliga för invånarna.
Deras filosofi lyder: Kvalitet, professionalism och engagemang är våra ledord. Danfo levererar en oöverträffad produkt till bästa tänkbara service, genom hela försäljningsprocessen fram till eftermarknad.
Företaget startades 1969 i Nora, där huvudkontor och produktion fortfarande finns. Fram till idag har Danfo levererat tusentals toalettanläggningar till mer än 40 olika länder runt om i världen.