Relationsbyggande innesäljare till bolag i Örebro

Poolia Örebro · Ekonomi · 31 okt

Om jobbet

Till Poolias kund i Örebro söker vi nu en innesäljare för ett längre konsultuppdrag. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå till och med februari 2018.

Urval och intervjuer sker löpande, du är därför välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som innesäljare äger du dina kunder och jobbar aktivt så att den dagliga försäljningen genomförs på ett så effektivt, utvecklande och drivande sätt som möjligt. Ditt uppdrag är att vara lyhörd och ställa frågor för att utveckla kunden med hjälp av försäljning av rätt sortiment som skapar långsiktig lönsamhet.

I rollen ingår nära samarbete med olika interna instanser såsom logistik, utesälj och ekonomi. Du kommer bland annat tillsammans med ansvarig utesäljare gemensamt sätta upp en plan på hur införsäljningen och bearbetningen av nya kunder hanteras.

I uppdraget ingår i huvudsak följande moment:
  • Jobba så att order kommer in elektroniskt
  • Sortimentskunnande
  • Införsäljning av kampanjer/nyheter
  • Bearbetning av nya kunder
  • Säljfokus
  • Utförsäljningslistor
  • Lönsamhetsuppföljning
  • Fabrikant- och mässordrar
Du kommer jobba i ett öppet och engagerat team av kollegor som har liknande arbetsuppgifter som du.

Utbildning/erfarenhet

För att trivas i rollen som innesäljare är du driven och vill utvecklas inom säljyrket. Du är orädd, positiv och utåtrikad. Relationsbyggande är ditt förnamn och du har en naturlig förmåga att skapa goda och långvariga samarbeten. Du trivs att arbeta med telefonen och datorn som dina främsta arbetsverktyg.

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Ekonomi
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.