Redovisningskonsult till LRF Konsult i Örebro

Om jobbet

Är du en serviceinriktad och affärsmässig Redovisningskonsult? Hos oss på LRF Konsult får du möjlighet att både utveckla och utvecklas. Vi tillhandahåller ekonomi- och rådgivningstjänster till ägarledda företag i alla branscher. LRF Konsult är i en spännande utveckling där vi går mot att bli Sveriges bästa rådgivningsföretag. Till vårt kontor i Örebro söker vi nu en kvalificerad Redovisningskonsult.

Din nya roll
I nära samarbete med dina kunder kommer du att jobba självständigt med bokföring, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer samt ge ekonomisk rådgivning. Rollen som Redovisningskonsult är komplex och spännande där stort fokus ligger på att leverera både en kvalificerad rådgivning och ett proaktivt marknads- och försäljningsarbete. Du kommer tillsammans med våra övriga Redovisningskonsulter ha en viktig roll i utvecklingen av våra kontor, där framtidens digitala tjänster utgör en allt mer betydande del i det dagliga arbetet. Hos oss på LRF Konsult ges du även stora möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll. Ditt arbete hos oss gör skillnad för LRF Konsults arbete mot vår vision Vi får landets småföretag att växa.

Vem är du?
Vi ser gärna att du arbetat ett par år och därigenom fått god erfarenhet från redovisningsyrket. Goda kunskaper i bokföring, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och ekonomisk rådgivning är en självklarhet för dig. Det är meriterande om du redan är auktoriserad Redovisningskonsult. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra digitala tjänster har du också en nyfikenhet kring nya digitala lösningar gentemot kund och du stimuleras av att se den nya teknikens alla fördelar. Du har vidare en god datorvana samt tidigare erfarenhet av bokföringsprogram.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och en hög social kompetens. Du är vidare förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. För att trivas i rollen bör du uppskatta ett eget ansvar över din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan. Då vi bygger ett kontor i framkant stimuleras du även av möjligheten att få vara med och påverka samt driva på förändringar.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare enligt Universums årliga mätning. Vi erbjuder dig en trevlig och inspirerande arbetsmiljö, möjlighet till utveckling och en positiv företagskultur. Som stöd har du en gedigen plattform att verka från, byggd på lång historik och erfarenhet, med en stabil ägare i ryggen som gör det möjligt att satsa i både ny teknik och kompetensutveckling. I vår organisation får du snabbt eget ansvar, där du jobbar nära med människor som brinner för sin verksamhet, precis som du. För att kunna utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande. Välkommen att växa med oss!

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 18 december 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Fredrikson, tel. 073 44 527 44.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, redovisning, bokföring, accounting, redovisningsekonom, ekonom, accountant
Jobbfakta
Kontakt

Ring Anna Fredrikson, 073 44 527 44

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

LRF Konsult utvecklar och säljer tjänster och rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som förenklar för ägarledda företag. Vi är ett specialistföretag med bred och djup kompetens. Med en stark lokal förankring utvecklar och säljer vi rådgivning inom ekonom & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag. Vi stärker och utvecklar företag och deras ägare och med cirka 1400 medarbetare på drygt 130 orter finns vi alltid nära kunden. Hos oss möter kunder och samarbetspartners hög kompetens, ett starkt engagemang, stolta och professionella medarbetare som arbetar med kunder inom segmenten skog, lantbruk och företag. Läs mer på www.lrfkonsult.se


Hitta hit

Örebro stad Visa på karta

Visa var