Redovisningsekonom

HSB Mälardalen · Ekonomi · 2 nov

Om jobbet

Redovisningsekonom till HSB i Örebro, föräldravikariat

Vi söker nu till HSB Mälardalen, med placering i Örebro, en driven och erfaren redovisningsekonom. Vi söker Dig som vill arbeta som ekonom för ett knappt 30-tal bostadsrättsföreningar, framförallt i Örebro samt ett par kringliggande kommuner. Med tanke på det, så är det viktigt att Du har körkort, då det blir enstaka möten på plats hos föreningarna.

Du är en person som vill arbeta med hela ekonomiprocessen, allt ifrån kontering till budget och bokslut. Några av våra föreningar är också momsregistrerade med allt vad det innebär.

Du är en driven, självgående och erfaren redovisningsekonom.
Som redovisningsekonom hos oss arbetar Du bl a tight tillsammans med de olika föreningarnas styrelser. Därför vill vi att Du är en social person och duktig pedagog i kontakt med icke-ekonomer.

Du kommer att ingå i HSB Mälardalens ekonomiteam som idag består av totalt 9 personer, varav 4 st är placerade i Örebro, 4 st i Västerås och 1 st i Fagersta/Hallstahammar. Vi arbetar i affärssystemen Unit 4 PM och Agresso.

Låter det här intressant?

Om Du har frågor är Du välkommen att ringa till Agnetha Paulsson, rekryteringskonsult på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 019 - 12 60 74. Registrera din CV och ditt personliga brev på www.personalpoolen.se senast 2/11 2016.

Not. Tjänsten är en visstidsanställning på HSB Mälardalen, ett föräldravikariat, där anställningen planeras starta 12 december 2016 och pågå t.o.m. 31 augusti 2017.
Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 nov

Om företaget

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan bo och trivas.
HSB ägs och drivs av våra medlemmar enligt principen en medlem - en röst.