Projektledare/undersökningskonsult

Om jobbet

- Är du Marknadskrafts nya Projektledare?

Marknadskraft söker en engagerad projektledare med akademisk utbildning som har minst 5 års erfarenhet av arbete med undersökningar. Som projektledare kommer du att ansvara för egna projekt gentemot våra kunder inom både privat och offentlig sektor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att du ansvarar för hela processen i projekten, allt från val av metod med urval, enkätkonstruktion, analys och framställning av rapport till presentation av resultatet samt kvalitetssäkring av projekt.

Du trivs med att ha kundkontakt och att arbeta mot deadlines, är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig sektor. Vi söker dig som lockas av ett ansvarsfullt och tufft arbete med stora utvecklingsmöjligheter, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter och ett sammansvetsat och positivt arbetslag.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där den vi söker framförallt är en person som kan ta ansvar, är strukturerad och har förmågan att på egen hand hantera många parallella aktiviteter. Som person är du förtroendeingivande, självgående, analytisk och trivs med att ta ett stort eget ansvar.

Placeringsort vid vårt kontor i Örebro eller Stockholm.

Stämmer detta in på dig, tycker vi att du ska söka denna spännande tjänst på ett företag där man verkligen har roligt på jobbet med alla varierande uppdrag!

Då urvalet sker löpande vill vi ha din ansökan snarast.

Frågor om tjänsten besvaras av Åsa Carlsson, VD, via tfn: 070-448 26 17.

I denna rekrytering har vi valt att använda AMBITIÖS rekryteringstjänst och du kan söka jobbet via länken nedan.

SKICKA ANSÖKAN via länken

Eller vet du någon som detta skulle passa ännu bättre? Berätta för dem!
Jobbfakta
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 nov

Om företaget

Ambitiös är ett Rekryterings-, Bemannings-, Konsult- och Utvecklingsföretag som värdesätter de egenskaper och värden som idrotten står för! Auktoriserad medlem i ALMEGA Bemanningsföretagen.